Expo Iulie-August-Septembrie 2019

5 – 7 Iulie. 2019 – Coimbatore, India

Evenimentul este destinat fabricilor si brutăriilor (de volume intermediare și mari), brutării (independente sau cu franchise), patiserii, lanțuri de produse alimentare / magazine de masă /, magazine electronice, restaurante, hoteluri, catering), brutari de specialitate, cofetari, operatori din sectorul alimentar, absolventi ai școlii de coacere, consultanți, comercianti regionali si internationali

9 – 12 iulie, 2019 Tokyo, Japonia

Expoziție de mașini și tehnologie alimentară

Expozanții își vor expune produsele, tehnologiile și serviciile din propria lor perspectivă abordand teme în profunzime.
Puteți obține informații detaliate și know-how care nu pot fi descoperite in anumite circumstante și va fi o ocazie utilă de a conduce la rezolvarea problemelor și la dezvoltarea noilor afaceri.

09-11 Iulie 2019, Midrand, Africa de Sud

Targ de alimente și băuturi / Procesare, incarcare, ambalare și logistică

Premier este un târg pentru industria alimentară, a băuturilor și a ambalajelor. Livrarea și purificarea apei pe scară largă, soluțiile pentru industria alimentară și a băuturilor, precum și tehnologia de laborator, analiza și alte domenii de aplicare sunt aspecte cheie pe piața viitoare din Africa.

10 – 12 Iulie, 2019, Sankt Petersburg, Rusia

Agrorus, Expoziție agricolă și târg comercial

Expoziția prezintă aproape toate regiunile din Rusia și aproximativ 20 de țări cu cele mai bune produse alimentare și realizări ale agriculturii locale. Reprezentanții comerțului cu amănuntul, ai HoReCa și producătorii, furnizorii vor fi interesați de programul “Achiziții de rețele și de vânzare” – oportunitatea de a găsi un nou furnizor și de a stabili contacte cu potențialii clienți.

23-24 Iulie, 2019, San Francisco, Statele Unite ale Americii

IBWSS / Expoziția de vin și spirtoase în vrac

Mai mult de 80 de expozanți vor participa la inaugurarea Expoziției Internaționale de vinuri și băuturi spirtoase. Expoziția internațională de vinuri și băuturi spirtoase (IBWSS) este o expoziție și o conferință anuală, deschisă numai profesioniștilor din domeniul comerțuluiMai mult de 80 de expozanți vor participa la inaugurarea Expoziției Internaționale de vinuri și băuturi spirtoase. IBWSS San Francisco va oferi supermarket-urilor, comercianților cu amănuntul, restaurantelor, vinării, distilerii și altor cumpărători o platformă internațională de prim rang pentru a vinde vinuri și băuturi spirtoase și pentru a satisface furnizorii de etichete private.

02-04 August 2019, Colombo, Sri Lanka

Pro Food Pro Pack / Expoziție de produse alimentare, băuturi și ambalaje prelucrate

Este cea mai cuprinzătoare expoziție de produse alimentare, băuturi și ambalaje ce va avea loc pentru al 18-lea an consecutiv. Această expoziție pe scară largă vă oferă o soluție unică cu tema “De la fermă la FORK”. Profood Propack & Agbiz 2019 fiind cel mai mare târg comercial din Sri Lanka fiind o expoziție pe care”nu trebuie să pierdeți” dacasunteti atras de toate organizațiile implicate în produse alimentare și băuturi, ambalaje și agricultură care isi vor prezenta produsele.

21-23 August, 2019, Seul, Coreea de Sud

FI Korea / Procesarea și ambalarea produse alimentare , Aditivi alimentari ,Tehnologii și echipamente alimentare , Siguranță alimentară , Alimentație sănătoasă funcțională

23 – 25 August, 2019, Guangzhou, China

Fishex / Sectoare industriale: Agricultură, Silvicultură, Pescuit, Mancaruri si bauturi

Ultimul targ a atras 586 de companii pentru expozanti, din 25 de țări și mai mult de 30 de provincii și orașe, suprafața totală de expunere fiind de 30.000 de metri pătrați, 15,121 cumpărători

28-30 August, 2019, Hongkong, China

Natural & Organic Products Asia / Produse naturale și organice din Asia

Natural & Organic Asia (NOA) este o platformă ideală pentru a întâlni cumpărători din toată Asia. Categorii de produse: Organice, naturale, alimente întregi, artizanale, Raw, vegane, mancare vegetariana, mancare sanatoasa, mancare fina și alimente proaspete naturale & organice .(NOA) este o platformă ideală pentru a întâlni cumpărători din toată Asia.

01-03 Septembrie 2019, Londra, Regatul Unit

Speciality & Fine Food Fair / Targ de mancaruri si bauturi

Targul de specialitate oferă o oportunitate de neegalat pentru comercianții cu amănuntul, unde intalnim delicatese, bucătari, hotelieri, restauratori, importatori, distribuitori și angrosiști, pentru a vă oferi surse, a vă conecta la rețea și a lua cunoștință de ultimele tendințe.

03-05 Septembrie, 2019, Hongkong, China

Seafood Expo Asia / Piata de fructe de mare premium

A 9-a ediție a Seafood Expo Asia, organizată de Diversified Communications, își va deschide porțile în mai puțin de 2 luni, cu o echipă incitantă de vorbitori și expozanți din întreaga lume, inclusiv Bulgaria, Franța, Coreea, Spania, Thailanda și SUA. Vizitatorii vor descoperi cele mai recente tendințe, vor surprinde toate tipurile de produse din fructe de mare și vor face afaceri cu comunitatea mondială de fructe de mare prin numeroasele oportunități de conectare la locul de desfășurare

04-06 Septembrie 2019, Hongkong, China

Asia Fruit Logistica / Targul de comerț cu fructe și legumeAsia Fruit Logistica

ASIA FRUIT LOGISTICA este singura expoziție anuală de comerț internațional pentru comercializarea fructelor și legumelor proaspete din Asia, care se axează exclusiv pe sectorul produselor proaspete și pe lanțul valoric asociat pentru întreaga regiune asiatică si nu numai.

04-07 Septembrie, 2019, Riga, Letonia

Târg al industriei alimentare /

Riga Food – eveniment major în industria alimentară din Marea Baltică!

Cel mai mare târg al industriei alimentare din Baltica “Riga Food” prezintă anual tendințele dezvoltării industriei alimentare, subliniază noutățile și prezintă o serie de întreprinderi serioase și de încredere. Toată lumea este binevenită la Centrul Internațional de Expoziții Kipsala pentru a inspira diversitatea ideilor de meniu, pentru a gusta produse noi, pentru a viziona și a se bucura de bucătăria profesionistă, de bucătari, patiserie și de barmani. Mai mult, sunt invitati profesioniști la “Riga Food” să obțină idei, cunoștințe și informații care să permită dezvoltarea profesională și de afaceri.

04-07 Septembrie, 2019, Istanbul, Turcia

Food Istanbul / Târgul de echipamente logistice, alimente și băuturi, prelucrarea alimentelor, Tehnologii de răcire,

Expoziția CNR Food Istanbul, își propune să devină cel mai mare târg alimentar din întreaga lume, prin participarea a 1600 de mărci. Este organizată în scopul creșterii volumului de comerț al industriei alimentare, al serviciilor alimentare și al ambalajelor.

Expozanții sunt clasificați în funcție de grupurile de produse cu programul de intermediere B2B, care vor avea loc în primele două zile ale expoziției și li se vor oferi ocazia de a avea întâlniri față în față cu comisiile de cumpărare într-o zonă specială.

10-12 Septembrie, 2019, Kiev, Ucraina

Sweets & Bakery / Expozitie de cofetarie si industria panificatiei

12-14 septembrie, 2019, Cracovia, Polonia

Bakepol / Târgul de cofetărie și cofetărie

Este cea de-a șaptea ediție a târgului Bakepol din industria de cofetărie și cofetărie. Acest eveniment de afaceri a fost întotdeauna axat strict pe profesioniști. Prin urmare, organizatorii se vor concentra pe furnizarea de clienți specifici, care vor căuta să cumpere mașini pentru companiile lor.

12-14 Septembrie, 2019, Baltimore, Statele Unite ale Americii

BioFach America / Expozitia produselor bio

BIOFACH AMERICA – Oferă producătorilor și comercianților oportunitatea de a cunoaște mai bine piața organică din America de Nord. Pe lângă faptul că a sunt întâlniri organizate fiind o expoziția comercială, Baltimore este locul ideal pentru planificarea conexiunilor comerciale dintre furnizor si cumparator.

13-15 Septembrie, 2019, New Delhi, India

Int’l Expoziție este sub forma unei conferințe pentru prelucrarea și ambalarea produselor alimentare, ingrediente, băuturi, răcire și refrigerare

Cea de-a 14-a ediție a celui mai mare târg comercial din India pentru industria alimentară și a băuturilor.

21-24 Septembrie, 2019, Stuttgart, Germania

Südback / Târg de comerț cu produse de panificație și cofetărie

Aromele fine, gustul, calitatea și arta combină cu plăcerea reală, inovațiile tehnice și tendințele actuale. Südback este unul dintre cele mai căutate și târguri in tendință, cel mai importante pentru panificatie si patiserie din Germania. Este centrul pentru schimbul de idei, opinii și informații, precum și pentru prezentarea tendințelor, evoluțiilor și inovațiilor tehnice.

24-27 septembrie, 2019, Moscova, Rusia

WorldFood Moscova / Mancare si bautura, Agricultură, Silvicultură, Pescuit

WorldFood Moscova este o Expoziție Internațională de Alimentație și Băutură, expoziție importantă care servește industria alimentară și a băuturilor la nivel mondial. De la înființarea sa în 1991, a devenit punctul de intrare pentru producătorii internaționali. În fiecare an, evenimentul leagă mii de întreprinderi din întreaga lume de cumpărătorii importanți ai produselor alimentare și băuturilor din Rusia, inclusiv reprezentanții comerțului cu amănuntul din lanțurile supermarket-urilor importnante din intreaga lume.

Expozanții sunt grupați în douăsprezece sectoare principale, permițând vizitatorilor să își găsească cu ușurință produsele interesate și producătorii lor.
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.