
O rețetă ușor de realizat, cu puține ingrediente dar delicioasă.
Ingrediente :
- 32 caramele
- ½ cană smântană pt gătit sau cremă vegetală pentru gătit
- ¾ unt topit
- ¾ cană de zahăr brun pudră
- 1 cană faină
- 1 cană fulgi de ovăz
- 1 linguriță praf de copt
- 180 grame ,,picături,, de ciocolată
Mod de preparare :
Combinați caramelele și smântana într-un vas și amestecați până se topesc complet. Lăsați amestecul de-o parte.
Intr-un bol separat amestecați untul topit, zahărul brun, făina, fulgii de ovăz și praful de copt.
Puneți jumătate din amestecul de ovăz pe fundul unei tăvi de 8x8cm și coaceți la 350 de grade timp de 10 minute Scoateți tava din cuptor și presărați chipsurile de ciocolată peste crustă.
Turnați amestecul de caramele și smântană peste ciocolată
Intindeți restul de amestec de ovăz peste caramel.
Introduceți în cuptor și coaceti încă 15-20 de minute, până când marginile sunt ușor maronii . Scoateți din cuptor și răciți-l complet înainte de tăiere. Tăiați în pătrățele.
Am folosit pentru inspiratie : Lulu the Baker